Concurs Bucătari - DoubleTree by Hilton


Perioada 24.04.2025 - 26.04.2025

Concurs Bucătari

CONCURS - Breasla Tinerilor Bucătari

Organizat de DoubleTree by Hilton Sighișoara-Cavaler, în colaborare cu renumitul profesionist din industria gastronomică Chef Cosmin Toma - Bucătarul Cetătii dedicat tinerilor pasionați de gătitul în bucătărie cu vârsta între 18 și 30 de ani.

Evenimentul se va desfășura în perioada 24 - 26 aprilie 2025 la Restaurantul Hotelului DoubleTree by Hilton Sighișoara-Cavaler și oferă oportunități excelente de învățare și afirmare în domeniul culinar, participanții având ocazia să-și demonstreze creativitatea și abilitățile practice.


Pentru mai multe detalii, puteți consulta regulamentul:


Regulament

Desfășurarea concursului

În cele trei zile ale competiției, participanții vor avea ocazia să pregătească un meniu complet: antreu, fel principal și desert, toate având la bază ingrediente locale și tehnici culinare inovative.

Fiecare participant va avea posibilitatea să își prezinte preparatele în fața juriului și să își împărtășească procesul creativ.

Preparatele vor fi evaluate de un juriu de prestigiu.

Criteriile de jurizare includ prezentarea, gustul, originalitatea și tehnica de gătit.

Partenerul media oficial este RadioSon, care va promova concursul și va transmite momentele importante ale competiției.

Concurs Bucatari

Parteneri

 
  • Hochland - productie si comercializare de produse lactate
  • Macromex – distribuitor din industria alimentară
  • Bertis – productia de mezeluri si produse din carne
  • Vizit Sighișoara – Asociația operatorilor de turism din Sighișoara
 
  • Metro – furnizor de produse pentru profesioniști
  • Food point – retailer de produse alimentare
  • Sanlacta – productie si comercializare de produse lactate
  • Sirius – asociație care organizează acțiuni cultural turistice
Concurs Bucatari

Premii și oportunități

Câștigătorii vor fi rasplatiti cu:

  • Ajutor financiar - pentru sprijinirea parcursului profesional al câștigătorilor
  • Cupe și diplome- simboluri ale succesului și ale performanței atinse în concurs
  • Stagii de practica in restaurante de renume

Toți participanții vor avea parte de o experiență educativă deosebită, având ocazia să învețe direct de la profesioniști de top.

Înscriere și termen limită

Pentru a participa, candidații trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil la receptia DoubleTree by Hilton Sighișoara Cavaler sau il pot completa pe site-ul www.radioson.ro, la secțiunea CONCURS - Breasla Tinerilor Bucatari.

Înscrierea trebuie să includă:

  • o scurtă descriere a experienței culinare (dacă există)
  • motivele pentru care doresc să participe
  • un clip video de maxim 4 min, în care explică pas cu pas modul de preparare a unei rețete preferate

Aceste materiale vor fi încărcate accesând butonul Formular înscriere sau se pot completa în formularul de înscriere disponibil la recepția hotelului (mai multe detalii găsiți accesand butonul Regulament).


Formular înscriere
Concurs Bucatari

Chef Toma este un bucătar cu experiență,promovat de posturile nationale de televiziune, promotor al gastronomiei tradiționale din Transilvania. De-a lungul carierei sale, a lucrat în restaurante de top și s-a dedicat instruirii tinerelor talente, împărtășindu-și cunoștințele și pasiunea pentru arta culinară.



© Copyright Hotel Cavaler - Double Tree by Hilton